about
services
clients
 
portfolio
contact
news

North Ryde Medical Centre

 
 

Time Frame: 12 weeks - design and CDC approval   Budget: 250k

Housed within a 220 square metre hub, two young general partitioners had decided to run their own family clinic at north ryde, serving the general public. Being a medical center, the overall appearance needs to be refreshing, welcoming and friendly. The retailogy design team has proposed a modern theme using timber slats, clean timber boards, and feature borders around joineries to gives highlights to the space, whilst keeping the space simple in white, beige and aqua (branding colour), making the space warm and professional. The consideration of accessible codes such as ramps and lifts compliance are also being catered into the design, making it welcome to all.